Investeer in gezondheid!

Wie verlangt er nu niet naar? Een mogelijke oplossing om gewrichtsklachten, rugklachten, spierkracht en of andere aanwezige lichamelijke klachten veilig en pijnloos aan te pakken. Het unieke concept van Nano Healthcare heeft een zeer positieve uitwerking op o.a. de volgende klachten:

Artrose
Chronische migraine
Spier en gewrichtsklachten
Rugklachten en spanningsklachten
COPD en overige aandoeningen aan de luchtwegen

Dit is nog maar een kleine greep uit de vele klachtgebieden. Kijkt u vooral ook via het YouTube kanaal van Body Plaza Europe. Hier kunt u terecht voor diverse live reviews van patiënten die deze therapie reeds aan den lijve ondervonden.

Toepassing van Nano CellCare (voorheen NanoTech Therapy)

Nano CellCare (voorheen NanoTech Therapy) is een behandeling met een combinatie van Hyarulonzuur en mineraal zout uit de Dode Zee en vitamine C. Hyarulonzuur is het hoofdbestanddeel van de gewrichtsvloeistof en werkt als smeermiddel bij alle gewrichtsbewegingen. Daarnaast kunnen spieren en pezen weer gevoed worden en verdwijnen verschillende pijnklachten vaak weer als sneeuw voor de zon.

Nanotechnologie maakt het mogelijk om natuurlijke stoffen tot hele kleine afmetingen te maken en te gebruiken zonder dat de karakteristieken aangepast worden. De uitwerking kan symptoom bestrijden werken of klachten zelfs voor een langere tijd weg houden. Door activering van het metabolisme in de celstructuur is deze behandeling veilig, pijnloos en zeer effectief.

Interesse of nieuwsgierig wat deze unieke behandeling voor u kan betekenen?
Maak dan een vrijblijvende afspraak info@bodyplazananocenter.nl of neem contact met mij op via +31 6 11741340.

Met vriendelijke groet,

Hans Zwart
Uw Nano CellCare therapeut

Interview Hans Zwart

Contact

Contactformulier

Deze website is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.